站内搜索:
  • 您的位置:首页 > 英语阅读 > 初一英语阅读 > 正文
    七年级英语上册完型填空练习及答案(一)
    编辑:admin 更新时间:2013-8-14 10:18:00 来源:中学英语网 【字号: 】 浏览:

    完型填空(20分,每小题1分)

    (A)
    I  am  16  English boy. My   17   is Mike. I am twelve.My 18  name is Ann.Ann and I  19  students.My mother   20  a teacher. 21 a Chinese teacher. My brother’s name is   22   . He’s five.  23  father isn’t here.He’s  24   Xinjiang.I think my  25   is a good one.
    (  )16.A.an  B.a  C.the  D.-
    (  )17.A.school  B.name  C.home  D.family
    (  )18.A.sister  B.sister’s   C.sisters  D.sisters’
    (  )19.A.are  B.is  C.am  D.like
    (  )20.A.am  B.are  C.is  D.have
    (  )21.A.Her  B.Hers  C.She’s  D.She
    (  )22.A.Sue  B.Lily  C.Jim  D.Kate
    (  )23.A.Our  B.We  C.We’s  D.We’re
    (  )24.A.on  B.in  C.of  D.at
    (  )25.A.class  B.family C.home   D.school

    (B)
         Kate and Ann are good friends.They  26  sing.They  27  swimming. Kate likes English very much. Ann likes maths. They  28  in China now. They 29  to school five days a week. They play games on Thursdays.They stay  30  home on Sundays.They  31 two Chinese friends.  32  names are Li Lei and Han Meimei. They are all in  33  class. They like their school.They like China.They say, “The  34  people  are very kind.The food is good, 35   .”
    (  )26.A.may  B.like  C.can     D.do
    (  )27.A.can  B.likes  C.be  D.like
    (  )28.A.are liveing     B.are  C.lives  D.be
    (  )29.A.goes  B.go  C.going  D.are going
    (  )30.A.on  B.in  C.at  D.for
    (  )31.A.have  B.has  C.there is  D.there are
    (  )32.A.His  B.Their  C.They  D.Her
    (  )33.A.same               B.the different         C.the same D. different
    (  )34.A.Chinese               B.China  C.china  D.chinese
    (  )35.A.much  B.very  C.also  D.too

    (A)16.A 17.B  18.B 19.A  20.C 21.C  22.C  23.A  24.B  25.B
    (B)26.C  27.D  28.B  29.B  30.C  31.A 32.B 33.C  34.A   35.D


    分享到:
    关闭窗口】【我要打印
    发表评论
    * 评论内容:
    * 用户名:匿名发表 *不选请在前面输入您的昵称
    * 验证码: 验证码,看不清楚?请点击刷新验证码 *请输入4位数的验证码
     
    发表评论须知:
    一、所发文章必须遵守《互联网电子公告服务管理规定》;
    二、严禁发布供求代理信息、公司介绍、产品信息等广告宣传信息;
    三、严禁恶意重复发帖;
    四、严禁对个人、实体、民族、国家等进行漫骂、污蔑、诽谤。
    名师视频辅导
    热门资讯
  • 本周
  • 本月
  • 全部