站内搜索:
  • 您的位置:首页 > 英语阅读 > 初一英语阅读 > 正文
    七年级英语上册完型填空练习及答案(二)
    编辑:admin 更新时间:2013-8-14 10:30:00 来源:中学英语网 【字号: 】 浏览:

    完形填空

    (A)
    This is a photo  46  a classroom. It’s a big room.In the photo, you can see a table, five 47 .You can see a teacher and two students, 48.
    Three 49 are on the table. A pencil case is on the desk. Two pens and two rulers are in 50 pencil case. A backpack 51 behind a chair.
    The teacher is Miss Gao. 52 is English teacher. One student is David.53 twelve. The other student is Simon. He is eleven.54 are in Class 2, Grade7. They are good friends. 55 math teacher is Mr. Green. He is not here.
    46.A.to      B.of      C.for    D.in
    47. A.desk and chair        B.desks and chair
         C.desk and chairs        D.desks and chairs
    48. A.too      B.please       C.yes      D.OK
    49. A.book     B.my books    C.books    D.the book
    50. A.the      B.a           C.my      D./
    51. A.am      B.are         C.is        D.does
    52. A.Her      B. She’s      C.Her’s     D.She
    53. A.He      B.He’s        C.His       D.His’.
    54. A.He is    B. She is      C. They     D.They’re
    55. A.Hi       B.Their       C.Her       D. They

    46-50 BDACA       51-55 CDBCB

    完形填空
    (B)
    It is a good idea to  1  a small present when you go to a  2  party in England or the USA. Flowers are always nice,. or you may bring a bottle of wine  3  you know what the family  4 . You should arrive on time or  5  minutes late. Don't get there early. If you are going to be there  6  fifteen minutes late, you should call and tell the host and hostess(女主人).
    Try to relax(放松) at the dinner table. If you don't know  7  to use the fork(叉子), the knife, or the spoon(汤匙), just watch  8  and follow them. You can also ask someone next to you. If you like the food, say so. Of course, you will thank the host and the hostess  9  the meal and for their kindness. It's good to send a card or a “thank you” note the  10  day.
    (   )1.A. bring        B. take          C. carry          D. move
    (   )2.A. breakfast     B. lunch         C. supper         D. birthday
    (   )3.A. when        B. if            C. so             D. as
    (   )4.A. eat          B. eats          C. drink          D. drinks
    (   )5.A. five         B. ten           C. five to ten      D. one to five
    (   )6.A. less than     B. more than     C. about          D. for
    (   )7.A. why        B. how          C. what           D.when
    (   )8.A. other       B. the other       C. others         D. the others
    (   )9.A. for         B. of            C. at             D.about
    (   )10.A. last       B. tomorrow       C. next          D. later

    1.A   2.D  3.B  4.C  5.C  6.B  7.B  8.D  9.A  10.C


    分享到:
    关闭窗口】【我要打印
    发表评论
    * 评论内容:
    * 用户名:匿名发表 *不选请在前面输入您的昵称
    * 验证码: 验证码,看不清楚?请点击刷新验证码 *请输入4位数的验证码
     
    发表评论须知:
    一、所发文章必须遵守《互联网电子公告服务管理规定》;
    二、严禁发布供求代理信息、公司介绍、产品信息等广告宣传信息;
    三、严禁恶意重复发帖;
    四、严禁对个人、实体、民族、国家等进行漫骂、污蔑、诽谤。
    名师视频辅导
    热门资讯
  • 本周
  • 本月
  • 全部