站内搜索:
  • 您的位置:首页 > 英语阅读 > 初一英语阅读 > 正文
    七年级英语上册完型填空练习及答案(三)
    编辑:admin 更新时间:2013-8-14 10:38:00 来源:中学英语网 【字号: 】 浏览:

    完型填空

    (A)
    Mr Bush comes from 1 .He is now 2 a middle school in our city. He has sixty students. He often says his class is too big and it is hard work for him to talk with every student 3 English. He enjoys 4 black tea and green tea. He likes Chinese food 5 ,too. He doesn't 6 drinking milk. He likes playing basketball, but he 7 play well. His son and I 8 in the same class. 9 name is James. We are 10 .

    ( )1.A. Canada B. Canadian C. a Canada D. a Canadian
    ( )2.A. for B. on C. in D. to
    ( )3.A. with B. in C. at D. for
    ( )4.A. to drink B. drinks C. drink D. drinking
    ( )5.A. very much B. very C. many D. much
    ( )6.A. like B. likes C. liking D. to like
    ( )7.A. isn't B. aren't C. don't D. doesn't
    ( )8.A.be B. am C. is D. are
    ( )9.A,My B. Your C. His D. Her
    ( )10.A. a friend B. a friends C. friendly D. classmates

    1—5ACBDA 6—10 ADCCD

    (B)
     Scott works very long hours. He usually gets up at 17:00. He brushes his ______31______ and has a shower. Then he eats his breakfast. What a funny time to eat breakfast! ______32______ breakfast he plays his guitar, and then he goes to work. To get to work, he ______33______ the number 17 bus to a hotel. The bus usually takes him to work at 19:15. He works all ______34______. People love to listen to him! He gets home at 7:00, and he watches morning TV. He goes to bed at 8:30. Can you think ______35______ his job is?
     
    (    )31. A. feet   B. teeth   C. shoes   D. clothes
    (    )32. A. At    B. With   C. Before   D. After
    (    )33. A. takes   B. goes   C. gets   D. wants
    (    )34. A. evening  B. afternoon  C. morning  D. night
    (    )35. A. how   B. why   C. what   D. when
     
    (C)
     Cinderella lives with a very mean (冷酷的) family. She has to do all the housework. She makes the beds. She does the dishes. She ______36______ the meals. She even takes ______37______ the garbage (垃圾).
     One day the family goes to a ______38______ at the prince’s palace (皇宫). Cinderella is ______39______. She says, “I want to go and dance, too! ”
     Suddenly a fairy princess comes and says, “I can ______40______ you. ” She gives Cinderella a party dress and a pair of glass ______41______. Then she says, “Come home early. My magic ends at midnight. I’m just learning this job. ”
     Cinderella goes to the party and ______42______ with the prince. She forgets about ______43______. Then she sees a clock. It is almost midnight. Cinderella ______44______ home, but she loses one of her glass shoes on the way.
     The prince wants to marry Cinderella, but all he has is the glass shoe. Many women try on the shoe, but it doesn’t fit. The prince ______45______, “Everyone has such big feet!” Then one day, Cinderella tries it on, and it fits!
     The prince and Cinderella get married, and they live happily ever after.
     
    (    )36. A. eats   B. cooks   C. buys   D. gives
    (    )37. A. with   B. up   C. in   D. out
    (    )38. A. party   B. movie   C. picnic   D. concert
    (    )39. A. happy  B. sad   C. excited                D. tired
    (    )40. A. see   B. take   C. help   D. bring
    (    )41. A. shoes   B. hats   C. pants   D. gloves
    (    )42. A. sings   B. dances   C. plays   D. talks
    (    )43. A. clothes  B. food   C. music   D. time
    (    )44. A. goes   B. walks   C. runs   D. gets
    (    )45. A. thinks   B. hopes   C. finds   D. knows
     
     31. B   32. D  33. A  34. D  35. C
     36. B   37. D  38. A  39. B  40. C
     41. A   42. B  43. D  44. C  45. A


    分享到:
    关闭窗口】【我要打印
    发表评论
    * 评论内容:
    * 用户名:匿名发表 *不选请在前面输入您的昵称
    * 验证码: 验证码,看不清楚?请点击刷新验证码 *请输入4位数的验证码
     
    发表评论须知:
    一、所发文章必须遵守《互联网电子公告服务管理规定》;
    二、严禁发布供求代理信息、公司介绍、产品信息等广告宣传信息;
    三、严禁恶意重复发帖;
    四、严禁对个人、实体、民族、国家等进行漫骂、污蔑、诽谤。
    名师视频辅导